Szórakozás

Gyereket akar? Gondolkodjon nagyban!

A michigani házaspár besokallt az adoptálási kérelmükkel foglalkozó ügynökség várólistájától - és saját kezükbe vették a dolgok irányítását.

Josh és Wendy Rougeau számára a DNS nem minden – miután a pár évekig hiába próbálkozott a gyerek-projekttel, rengeteg házaspárhoz hasonlóan ők is egy adoptálások tető alá hozásával foglalkozó ügynökség várólistáján kötöttek ki. Tisztában voltak a folyamat lassúságával, azonban akkori helyzetükben ez tűnt a legjobb megoldásnak. Fél évvel ezelőtt viszont a pár beleunt a várakozásba, és elhatározták, kihagyják az egyenletből az ügynökséget – névjegykártyákat, szórólapokat, pólókat készítettek, és elkezdték saját magukat reklámozni: „Josh és Wendy – szerető pár örökbe fogadna”

Miután a várva-várt telefonhívás csak nem akart beérkezni, a pár még nagyobb formátumban kezdett el gondolkodni – az üzenet nem változott, ezúttal azonban egy több mint 10 méter átmérőjű hirdetőtáblát béreltek ki egy frekventáltabb útszakasz mellett. „Így több ezer embert tudunk megszólítani egyszerre, heti 7 napban, napi 24 órában” – magyarázza döntésük okát a férj. „Még mindig görcsbe rándul a gyomrom, ha megcsörren a telefon, és ismeretlen számról hívnak. És rengeteg ilyen hívásunk volt, amióta kiraktuk a hirdetést.”

Noha sokkal több emberhez eljut az üzenetük, Rougeau-ék még nem jártak sikerrel. Ennek ellenére a pár bizakodó, hiszen az elmúlt pár napban közelebb kerültek céljuk eléréséhez, mint az utóbbi években valaha. „Izgatottak vagyunk és biztosra vesszük, hogy a 2011-es év rengeteg jót tartogat számunkra” – nyilatkozta a házaspár, akik minden hasonló helyzetben lévő, adoptálásra várakozó párt arra biztatnak, ne féljenek saját kezükbe venni sorsuk irányítását.

AJÁNLOTT LINKEK:

Gyereket akar? Tudassa az emberekkel! – angolul (Jezebel)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik