Szórakozás

2010 legidiótább hírei

Az emberiség idén is bebizonyította, hogy Darwin-díj nem csak a halottaknak járna. A 12 hónapnyi parádés felhozatalból következzen öt kiemelkedően, hihetetlenül, kiborítóan idióta eset.

1. A férfi, akivel megetették a szakállát – Harvey Westmoreland csak a fűnyíróján szeretett volna túladni, az ár körüli alkudozás azonban váratlan fordulatot vett, amikor a vevők levágták a férfi szakállát, a szájába tömték és arra kényszerítették, hogy megegye azt. Westmoreland, akinek fejéhez a biztonság kedvéért még pisztolyt is fogtak, végül beadta a derekát, és lenyelte a tekintélyes méretű szőrcsomót. A két férfit pedig letartóztatták.

2. A férfi, aki annyira részeg volt, hogy nem vette észre, amikor fejbe lőtték – A Németországban élő lengyel férfi egyre fokozódó fejfájása miatt fordult orvoshoz, amikor kiderült, körülbelül 5 éve egy golyóval a fejében élt. A rendőrségi jelentés szerint a férfit egy szilveszteri bulin találhatták el, és valószínűleg nem rá céloztak – a fegyverrel minden bizonnyal a levegőbe lőttek, és elfelejtkeztek a visszahulló golyókról. A 35 éves férfi – akinek nevét nem hozták nyilvánosságra – jól van, a töltényt pedig sikeresen eltávolították a koponyájából.

3. A nő, aki a segélyhívón akart randit szervezni – A 43 éves Bernadette Music azért tárcsázta több tucatszor a 911-et, mert a hívását fogadó diszpécserek közül senki sem akart randizni vele – ő meg kitartó volt. A hölgy ellen később azt is vádként hozták fel, hogy egy lakossági bejelentés szerint rendszeresen vizeli le a lakása előtti folyosó falát – bár a bejelentők nem tartották valószínűnek, hogy a két eset között kapcsolat lenne.

4. Az alkoholszondának öltözött srác, akit elmeszeltek ittas vezetésért – A nebraskai Matthew Nieveent egy halloweeni parti után kapta el a rendőrség, mert „furcsán vezetett”. Az alkoholszonda-kosztümöt viselő, még csak 19 éves srác szombat este indult vissza a buliból – és hétfőn még mindig úton volt, mikor megállították.

5. A professzor, aki a művészet nevében kamerát operáltatott a koponyájába – „A harmadik szem” néven futó projekt keretében a New York-i Egyetem tanára folyamatosan rögzíti a „háta mögött” zajló eseményeket – majd a felvételeket kiállítja a katari Modern Művészetek Arab Múzeumában. A férfit a hatóságok felszólították, hogy tisztelje diákjai magánéletét – így amíg az egyetem területén tartózkodik, viseljen kamerasapkát.

AJÁNLOTT LINKEK:

Megetették vele a szakállát – angolul (The Huffington Post)
Öt évvel később vette észre, hogy fejbe lőtték – angolul (Reuters)
A nő azért hívta a 911-et, hogy randit szervezzen – angolul (AOLNews)
Részeg vezetésért kapták el a szondának öltözött férfit – angolul (The Huffington Post)
NYU prof, aki kamerát kapott a fejébe a művészetért – angolul (The Huffington Post)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik