Szórakozás

Új zenekarral tér vissza Geszti Péter

Az X-Faktor mentora a rap helyett ezúttal latinos dallamokkal hódítja meg a közönséget.

Geszti Péter már a tehetségkutató ideje alatt is új együttesének potenciális tagjait kereste a versenyzőkben. A sikeres dalszövegíró és rapper jövőre számos fiatal tehetségnek szeretne lehetőséget biztosítani, és emellett arról sem feledkezik meg, hogy saját énekesi karrierjét újra építse – értesült a Nők Lapja Café.

Geszti szerint a legtöbb magyar előadó azért nem lesz sikeres, mert nem a megfelelő dalokat írják nekik, nem találják meg a saját stílusukat, műfajukat. A mentor ebből a szempontból szerencsésnek érzi magát, hiszen neki ez mind a Rapülők, mind később a Jazz+Az esetében sikerült, ráadásul remek zenészekkel, szakemberekkel dolgozhatott együtt.

Gesztinek eddig sem volt oka a panaszra, amibe belefogott, abból siker lett. Zenei karrierje kétszer is a csúcson volt. Reklámszakemberként is sikert sikerre halmozott. Gondoljunk csak az ARC kiállításra, a Nemzeti Vágtára vagy a csirkés fiúra. Magánélete is bárki számára példaértékű lehet, feleségével, Edittel évek óta boldog házasságban élnek, februárra várják második gyermeküket.

AJÁNLOTT LINKEK:

Ricky Martin lesz az X-Faktor mentorából? (Nők Lapja Café)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik