Szórakozás

Cicciolina Jacko ügyvédjével áll oltár elé

Luca di Carlo tavaly húzott szerelme ujjára eljegyzési gyűrűt.
Kapcsolódó cikkek

A pornósztárból lett parlamenti képviselő és a sztárügyvéd két évvel ezelőtt ismerkedett meg egymással, mikor Ciccolina 15 évig húzódó gyermek-elhelyezési ügyében a férfi segítségét kérte. A 25 évvel fiatalabb Carlo végül megnyerte a maratoni pert, sőt néhány hete sikerült kiszabadítania kedvese kábítószer-birtoklás miatt letartóztatott fiát is a börtönből.

A Kiskegyednek nyilatkozó Staller Ilona szerint a fiatal jogász bebizonyította, hogy fontosak a számára, ezért hamarosan újra formába hozza magát, és nyáron meglehet az esküvő, ha addig a gyerektartási per is lezárul.

A pornósztár fiának apja Jeff Koons amerikai szobrász, a művészeti piacon jelenleg az egyik legmagasabban jegyzett művész. A férfit 400 millió forintnyi elmaradt gyermektartás megfizetésére kötelezték, aminek máig nem tett eleget.

Cicciolina a lapnak elárulta „nyugdíjas korára” már csak egy kis boldogságra vágyik, mert mindig is családról, unokákról álmodott, nem pedig arról, hogy egyedül küzdjön és magányosan élje le az életét.

AJÁNLOTT LINKEK:

Nagymama korára találta meg az igazit Cicciolina (Kiskegyed)

Ajánlott videó