Szórakozás

Miniszoknyás papír rendőrnők okoztak balesetet

Lassították ugyan a közúti forgalmat az életnagyságú kartonpapír nők Csehország több városában, ám szaporították is a balesetek számát, méghozzá a duplájára.

Ami az eredeti célnak természetesen az ellentéte. A papír rendőrnőket ugyanis olyan kereszteződéseknél állították ki, melyek veszélyesek, ám nincs pénz arra, hogy közlekedési lámpát kapjanak.

Mrákotín város polgármestere, Miroslav Pozar a múlt héten azt mondta, a vezetők ösztönösen lassítanak, ha rendőrt látnak, és elutasította azt a meglátást, amely szerint inkább a miniszoknyás lábak csodálása végett fogják vissza tempójukat az autósok.

Az egyik karambolos autós megerősítette ezt. Mint mondta: nem a női bájak csodálása miatt vette le tekintetét a biztonságosnál hosszabban az útról. “Bevallom, tényleg a nőt bámultam, de csak mert nem értettem, hogy mi a fenéért ácsorog itt ilyen hidegben miniszoknyában és rövid ujjú blúzban?!”

Egy helyi rádió viccből anorákot és kalapot adott az egyik kétdimenziós rendőrnőre, hogy az ne fázzon. Az eredmény: másnapra ellopták a pluszruhákat.

A cseh belügyminisztérium a balesetek megszaporodása miatt újragondolja a papír rendőrnők telepítését – adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik