Szórakozás

Bundára gyanakszik Szíj Melinda édesanyja

Ilonának egyáltalán nem tetszett, ami lányával történt múlt hét pénteken, a Megasztár legutóbbi döntőjében.

Mint arról korábban beszámoltunk, a tehetségkutató finálét megelőző részében a voksok lezárása után, a nézők döntése alapján hatalmas meglepetésre Kökény Attila jutott elsőként tovább, annak ellenére, hogy Melinda szinte végig a műsor alatt óriási fölénnyel vezetett. A zsűri végül Kökény Attila finálébeli vetélytársának a 19 éves Tolvai Renátát választotta.

A 41 éves győri asszony édesanyja, Ilona attól tart, hogy lánya egy jól megszervezett lejáratókampány áldozata lett, és kiesése sem a véletlen műve. Furcsának találja, hogy Melinda először messze elhúzott a többiek előtt, majd a reklám után hebegni-habogni kezdett a két műsorvezető, Claudia és Tilla. Az asszony már ekkor érezte, hogy valami nem stimmel. Ilonának az is rosszul esett, hogy a lányáról korábban csak elismeréssel nyilatkozó zsűritag, Friderikusz is Melinda ellen fordult pénteken. Az édesanya szerint az egész, ami már hetek óta zajlott a tehetséges énekes körül, egy jól szervezett rágalomhadjárat volt.

Szíj Melinda hétfőn arról mesélt a Mokkában, nehéz úgy megélni az örömöt, hogy közben annyian támadják, és a pokol mélyére kívánják. Neki a nézők véleménye mellett a szakma elismerése is rendkívül fontos, ezért úgy érzi, a zsűri mindig elzárta benne az öröm lehetőségét, mindig leforrázta kritikáival.

Melinda azt is elmondta, kiesésekor először felszabadulást érzett, később azonban szégyenérzetet. Mindenki helyett szégyelli magát, ugyanis szerinte méltatlan, ahogy az emberek viselkedtek a személye körül kialakult helyzetet illetően.

AJÁNLOTT LINKEK:

Eltaposták Szíj Melindát (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik