Szórakozás

Váratlan fordulat a ValóVilágban

Jerzy a beszavazóshow-ban csak a második helyet érte el, mégis csatlakozhatott a többiekhez.

Villatörténelmi különlegesség a ValóVilág negyedik szériájában. Nemrég beköltözhetett a hétfői beszavazóshow második helyezettje is – számolt be kedd este a Fókusz.

Bár a szépfiúk versenyét hétfőn fölényesen Gombi nyerte, az RTL Klub vezetése mégis úgy döntött, a dobogó második helyén álló Jerzynek is ad egy esélyt. Tudniillik a beérkezett szavazatokkal kapcsolatban olyan nem várt részletek derültek ki, amelyek átértelmezték a kiesett Szépfiúk helyzetét.

Az összesítéskor ugyanis kiderült, hogy Gombira tömegesen érkeztek voksok, de csak néhány telefonszámról. Ezzel szemben Jerzy valójában több mint kétszer annyi független nézőt állított maga mellé, mint vetélytársa. Ezért a csatorna engedett a közönség akaratának, és lehetőséget biztosított a fiatal táncosnak, hogy tizenkettedik lakóként megvalósíthassa az álmait.

Jerzy kedd este már be is költözött a luxusbörtönbe. A villalakók kitörő örömmel fogadták az új lakótársat, nem úgy, mint Gombit egy nappal előtte: olyan tömény ellenszenvben ugyanis még nem volt része senkinek, mint neki.

AJÁNLOTT LINKEK:

JERZY A TIZENKETTEDIK VILLALAKÓ (RTL Klub)
Költözhetett a szépfiúk második befutója is (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik