Szórakozás

Sarah Jessica Parker felvásárolja New Yorkot

A Szex és New York sztárja egy újabb hihetetlen ingatlant vásárolt a hatalmas városban, a régi épület 21 millió dollárba került.

Ha valaki igazán New York-inak nevezheti magát a hollywoodi álomgyárban, az Sarah Jessica Parker. A Szex és New York sztárja mindig a Nagy Almában élt, és ezek után is ott fog, hiszen nemrég egy újabb házat vásárolt magának a hatalmas városban. A színésznő most egy 21 millió dolláros épületet szerzett meg a Central Park nyugati oldalának közelében.

Ebbe az új házba költözik be a szépséges sztár férjével és három gyermekükkel. Lesz hely bőven a nyolcéves Jamesnek és a másfél éves ikreknek. Tabitha és Marion, a két apróság első lépéseit a nyolc hálószobás, öt fürdőszobás álomépületben teheti meg. A férj, Matthew Broderick pedig talán kényelmesen elfér majd a hatalmas új nappaliban. A ház úrnője azonban valószínűleg a két óriási gardrób miatt döntött a vásárlás mellett, amelyek a főhálószobából nyílnak.

A ház augusztus óta kereste új gazdáját, ennyi idő alatt majdnem 3 és fél millió dollárt csökkent az ára, és habár az üzlet most már megköttetett, a színésznő nagyon hosszú ideje keresgélt új otthont. Az év elején még egy 24 millió dolláros épülettel szemezett, valamint egy tetőtéri álomlakással a város más részén, sőt, pletykálták azt is, hogy Madonna régi lakását veszi meg, de az üzlet füstbe ment, mivel a ház lakóinak elegük volt a popdíva állandó felújításaiból, így nem akarták, hogy egy újabb híresség költözzön oda.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik