Szórakozás

Pataky Attila legyőzhetetlen

Az Edda frontembere nyerte meg a sztárok fogathajtását a Lovas Világkupán hétvégén, annak ellenére, hogy orvosai szerint még pihennie kellene.

Kezdetben úgy volt, hogy Pataky vesegörcsei miatt nem tud elindulni a hazai hírességek megmérettetésén, de végül mégis rajtvonalhoz állt, és diadalt aratott – számolt be kedd este a Reflektor adása.

A népszerű showman, Fábry Sándor szerint az énekes nem érdemelte meg a győzelmet, nagyszerű teljesítményét csupán táltos kabátjának köszönheti, melynek zsebeiben magnetikus erők rejtőztek – viccelődött az Esti Showder házi gazdája, akit sokan az első helyre vártak.

A tavalyi favorit, Mága Zoltán már a verseny előtt jelezte, hogy idén nem akar beleszólni az aranyérem megszerzéséért vívott harcba, így aztán a legnagyobb esélyes, ha diszkréten is, de átadta az első helyet. Pataky Attila pedig elképesztő iramot diktálva teljesítette a pályát. Elmondása szerint táltos kabátján kívül még egy titkos taktikának köszönheti sikerét: a futam előtt dalra fakadt lovának.

AJÁNLOTT LINKEK:

Pataky Attila győzedelmeskedett (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik