Szórakozás

Városukért dobták le ruháikat az omszki lányok

Az oroszországi település élhetőbbé tétele érdekében álltak modellt az aktivisták a szibériai város 2011-es falinaptárának elkészítésénél.

Az ötlet, hogy a Vlagyimir Putyin orosz kormányfő születésnapjára moszkvai diáklányok által készített ajándék mintájára provokatív, ám egyben ízléses falinaptár kerüljön kiadásra, Omszk város településfejlesztési fórumán született meg. Az állandó értekezlet tizenkét csinos, fiatal hölgytagja rá is állt a nem mindennapi feladatra.

A készítők lányok fotózásához használt találó kellékekkel, illetve a posztereken mellékelt feliratokkal igyekeznek felhívni az illetékeses figyelmét többek között az egyre növekvő munkanélküliségre, a lakáshiányra, a közutak állapotára, a vidék ellehetetlenítésére, avagy a történelmi épületek homlokzatát elcsúfító reklámokra. A színes falinaptár a hírek szerint már a megjelenésének másnapjától hatalmas keresletnek örvend.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Moszkvai Állami Egyetem újságíró szakos diáklányai az orosz kormányfő 58. születésnapjára készítettek szexis fotókkal illusztrált naptárt, amelynek címe: Vlagyimir Vlagyimirovics, szeretjük önt!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik