Szórakozás

Máris leszerződtették az X-Faktor sztárjait

A fiatal tehetségek útját Tabáni István és Varga Viktor menedzsere egyengeti majd.

Igaz, Vastag Tamás még csak a múlt héten esett ki, testvére, Csaba, valamint Király L. Norbi pedig még a műsorban bizonyít szombatonként, zenei karrierjük már így is biztosítva van. Az énekeseket ugyanis a többek között Tabáni Istvánt, MC DC-t és Varga Viktort foglalkoztató menedzseriroda szerződtette le – írja keddi számában a Bors című napilap.

Posztobányi Andor, a menedzseriroda ügyvezetője a lapnak elárulta, a Vastag fivérek és a magyar Joe Cockerként emlegetett Norbi biztosan nem kerül parkolópályára a műsor után sem, de mivel az X-Faktor jelenleg még zajlik, az együttműködésnek januártól lesz eredménye.

A fiatalabbik Vastag testvér, Tomi nagyon örül a lehetőségnek, sőt amint leérettségizett, Csabi után költözik Budapestre, hogy semmi se álljon énekesi karrierje útjába.

Szombaton zajlott egyébként az X-Faktor legdrámaibb csatája, ami a világon még soha nem történt meg: a Vastag testvérek, Tamás és Csaba egymás ellen versenyeztek, és végül csak Csaba maradhatott. Az idősebb fivért annyira megviselte öccse kiesése, hogy teljesen kiborult, rosszul lett a színpad mögött, és szinte sokkot kapott.

AJÁNLOTT LINKEK:

Máris lecsaptak Vastag Tomira (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik