Szórakozás

A baleset ellenére folytatódik a német show-műsor

Szombat este az egyik szereplőt súlyos baleset érte a Wetten, dass...? (Fogadjunk, hogy...?) című élő műsorban.

Thomas Bellut, a ZDF programigazgatója hétfőn azt mondta: a műsor folytatódik, de “a biztonsági előírásokat az eddiginél jobban is megszigorítják.”

A “Wetten, dass…?” Németország egyik legkedveltebb műsora: a rekordkísérleteket bemutató, Thomas Gottschalk által vezetett show hat-hétszer látható egy évben, és csaknem 10 millióan nézik mindig élőben.

A szombat esti, Düsseldorfból sugárzott adásban a 23 éves Samuel Koch súlyos gerincsérülést szenvedett, kórházba került, mesterséges kómában tartják, és állapota még mindig kritikus.

Koch arra készült, hogy egy “rugós gólyalábnak”, vagy “kengurulábnak” is nevezett, lábra szerelhető és nagy ugrásokat lehetővé tévő szerkezettel ugrik át egy felé haladó autót. Az esetről készült fényképek tanúsága szerint a szaltó közben hozzáért az autó szélvédőjéhez, amitől megpördült, és nem a lábára érkezett, hanem arccal előre erősen a földnek csapódott.

A 29 éve a műsoron lévő élő programot történetében először meg kellett szakítani a baleset miatt.


Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.