Szórakozás

Gregor Bernadett megtörte a csendet

A színésznő Hajdú Péter műsorának vendége volt, ahol őszintén mesélt kapcsolatáról Magyar Attilával.

Gregor Bernadett végre megtörte a csendet, és hetekkel botrányos kapcsolatának kirobbanása után végre elmondta, mit érez Magyar Attila iránt.

Berni a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén árulta el, hogy boldog és őszintén szerelmes, komoly tervei vannak Attilával, így még akár azt is elképzelhetőnek tartja a későbbikben, hogy kisbabát szül a színésznek – írja a STOP.hu.

Gregor elmondta, gyermekei semmit nem vettek észre a körülötte zajló felhajtásból, sőt nagyobbik fiával, Bencével őszintén meg is tudta beszélni a történteket. A fiúk jól fogadták, hogy szüleik útjai mostantól külön válnak, és Berni szerint ez annak köszönhető, hogy ő is és férje, Somogyi István is marakodás nélkül, békés úton rendezik válásukat.

A színésznő úgy gondolja, házasságuk többek között azért ment tönkre, mert az elmúlt négy és fél évben az összes figyelmüket és szeretetüket a legkisebb gyermekre fordították, és közben egymásról teljesen elfeledkeztek.

Somogyi István egyébként kedden este hívta fel Bernadetett, és közölte, nem áll új kapcsolatának útjába, és beadja a válópert. Az elhagyott férfi mára már beletörődött, hogy felesége soha nem tér vissza hozzá, szerinte a legjobb megoldás az lenne, ha Berni és Attila összeházasodnának.

AJÁNLOTT LINKEK:

Gregor Berni zárt ajtók mögött: “az én gyerekeim nem zakkantak meg” (STOP.hu)
Miért bukik nős férfiakra Gregor Bernadett? (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik