Szórakozás

Justin Timberlake mindenre elszánt az Oscarért

Az egykori énekes, aki most a színészi pályát kóstolgatja, kampányt szervez, hogy a 2011-es Oscar-gálán a szobor várományosai közt legyen.

Justin Timberlake már egy ideje a filmvilágban bontogatja a szárnyait, és most úgy döntött, nem bízza a véletlenre, hogy az Amerikai Filmakadémia szakemberei őt is jelöljék Oscar-díjra, ezért kampányba kezdett. A fiatal sztár jövő évben szeretne az elismerésben részesülni A közösségi háló című filmben játszott szerepéért.

Az N’Sync egykori tagja Sean Parker szerepében tűnik fel a filmben, ő volt az a vállalkozó, aki segített útjára indítani a világ egyik legnépszerűbb közösségi oldalát, a Facebook.com-ot. A színészetet még csak próbálgató Timberlake kifejezetten lelkes kritikákat kapott az alakításért. Ezzel pedig elnyerte a Sony stúdió vezetőinek támogatását, akik mindenben segíteni fogják, hogy az akadémia is felfigyeljen rá, és jelölést kapjon a Legjobb férfi mellékszereplő szobrocskára.

„Nagyon elszánt, hogy jelöljék, pedig komoly versenyre számíthat a film másik sztárjával, Andrew Garfielddel. A Sony állja a reklámkampánya költségeit, de ő maga is kiveszi a részét a dologból, elmegy minden bemutatóra, előeseményre, sőt, a két házigazdától, Tom Hankstől és Kevin Spacey-től is tanácsokat kért, hogy hogyan tudná magát jobban reklámozni az akadémiánál” – mondta el egy névtelen forrás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik