Szórakozás

Eltitkolt szerelmek az X-Faktor-házban

Vastag Csaba állítólag Nyári Edittel, Solti Ádám Mimivel jött össze.

Vastag Csaba igazi szívtipró hírében áll, róla kering a legtöbb pletyka. Állítólag az RTL Klub folyosóin is simán csajozik, sőt már a tehetségkutató egyik csinos táncosával is összehozták, de a Bors című napilap információi szerint az idősebbik Nyári lány sem tudott ellenállni az énekes hódító pillantásának.

A műsor egyik bennfentese a lapnak elárulta, hogy egyszer látta, amint Edit és Csaba órákra bezárkóztak a lány szobájába. De nem csak az idősebbik Vastag, Edit is összetört pár szívet az X-Faktor-házban. Az informátor szerint a Nyári lány szépségének Király L. Norbi sem tudott ellenállni, de végül Edit a fiatalabb Vastag fiút, Tamást választotta.

A bennfentes arról is beszámolt, hogy a stábon belül a Non Stop szépfiújáról, Solti Ádámról is rengeteg pletyka kering, ha hinni lehet a szóbeszédnek, ő Mimivel jött össze még korábban.

Nem csak az X-Faktor, a Megasztár jelöltjei sem szívesen beszélnek szívügyeikről, például Lakatos Yvette és az Adam’s Comedy frontembere, Ádám is csak hetekkel később vállalták fel kapcsolatukat. Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András pedig állítólag már az elődöntők előtt egymásba szerettek, kapcsolatukról azonban azóta sem beszélnek.

AJÁNLOTT LINKEK:

Vastag Csabi összejött Nyári Edittel (BorsOnline)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik