Szórakozás

Luxusautóba rohant: élete végéig fizethet

Administrator

2010. 11. 29. 07:28

Mintegy 63 millió forintot kell fizetnie egy orosz házmesternek, mert Moszkvában közlekedési balesete volt.
Korábban a témában:

A Tveri férfi egy moszkvai hídról jött le, belerohant az előtte álló kocsiba, és fellökte azt a járdára, majd a korlátnak ütközve összetörte az elejét is.

A kocsi egy Maybach volt: ez afféle méretre készülő Mercedes. Szinte minden opcionális rajta, a kézi csomózású szőnyegektől, a műszerfal nemesfa-borításáig, és az ülések bőr, gyapjú, vagy selyem kárpitjáig. Az idei modelleket a sajtó kerekeken guruló luxusvillának nevezte, a szerényebb modell ára 310 ezer eurónál (közel 87 millió forintnál) kezdődik.

A Moszkvában összetört Maybach javítási költsége mintegy 63 millió forintnak megfelelő összeget tett ki, a biztosító kifizette ugyan, de kiállította a számlát a szerény keresetű házmesternek, Szergej Perepelkinnek.

A férfi azzal érvel, hogy nem hajtott végre semmiféle manővert, csak egy pocsolyából az autója által felcsapott víz teljesen elborította a szélvédőjét, és aztán egy lökést érzett. A kocsiból kiszállva látta meg, hogy a világ egyik legdrágább autójába ment bele.

Perepelkin bírósági úton szándékozik megtámadni a biztosítót, és a közlekedésrendészet munkatársai által a helyszínen felvett jegyzőkönyvet is. A Moszkovszkij Komszomolec című lap szerint azonban a jogászok úgy vélik: gyakorlatilag nincs esélye rá, hogy megnyerje a pert, vagyis minden bizonnyal élete végéig fizetnie kell.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

(FILES)(COMBO) This combination of file pictures created on May 10, 2018 shows US President Donald Trump during a rally at Total Sports Park in Washington, Michigan on April 28, 2018, and a photo released from North Korea's official Korean Central News Agency (KCNA) on April 21, 2018 of North Korean leader Kim Jong-Un delivering a speech while attending the Third Plenary Meeting of the Seventh Central Committee of the Workers' Party of Korea in Pyongyang.

US President Donald Trump told North Korean leader Kim Jong-Un on May 24, 2018, in letter that the Singapore summit will not take place. / AFP PHOTO / AFP PHOTO AND KCNA VIA KNS / Mandel Ngan AND - /  - South Korea OUT / REPUBLIC OF KOREA OUT   ---EDITORS NOTE--- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO/KCNA VIA KNS" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
THIS PICTURE WAS MADE AVAILABLE BY A THIRD PARTY. AFP CAN NOT INDEPENDENTLY VERIFY THE AUTHENTICITY, LOCATION, DATE AND CONTENT OF THIS IMAGE. THIS PHOTO IS DISTRIBUTED EXACTLY AS RECEIVED BY AFP.  /
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.