Szórakozás

Zenét sugárzott a gyomrából

A svéd férfi egy általa feltalált szupermini készüléket nyelt le.

Az AFP pénteki közlése szerint Fredrik Hjelmqvist, egy stockholmi szórakoztató elektronikai üzlet tulajdonosa azt mondta, hogy ilyen még nem történt a világon.

A 45 éves férfi kissé csalódottnak tűnt, mivel a gyomrából hallható hang minősége nem volt jó. “Nagyon rossz volt a hang, de talán nem ez a fontos, hiszen csak azt akartam bemutatni, hogy működik a dolog”- közölte Hjelmqvist, aki azt reméli, hogy találmányát nagyjából 13 ezer eurós darabonkénti áron tudja értékesíteni.

A lenyelhető, műanyag kapszulába rejtett készülék három centiméter hosszú, átmérője pedig másfél centiméter, és egy különlegesen kicsi elemmel működik. Szabad füllel még nem lehet hallani, mivel elég kezdetleges, de egy erősítőhöz kapcsolt sztetoszkóppal már jól kivehető volt a gyomorból érkező zene, pontosabban Gloria Gaynor “I Will Survive” és a Village People’s “YMCA” című két száma.

Amikor viccelődve megkérdezték Hjelmqvisttet arról, hogy ki kell-e operálni a készüléket, azt válaszolta, hogy “természetes okból nincs szükség rá”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik