Szórakozás

Kiköltözés és testvérek harca a ValóVilágban

A hazai hírességek kitolták bőröndjeiket a luxusbörtön kapuján, így elfoglalhatták helyüket az első civil Villalakók.

Virág fürdőruhás jelenetével, Győzike féltékenységi rohamával, Benkő pedig spontán vetkőzésével kavart vihart. Az várható volt, hogy nem Laci betyárral lesz a legtöbb magatartásprobléma a luxusbörtönben, és az is, hogy Benkő Dániel nem sokáig bírja felöltözve. Ahol csak tudott, megszabadult felesleges ruháitól, és ezzel szinte mindenkit kiakasztott maga körül, legfőképp Győzikét. A lantművész végül teljesen elégedett volt önmagával. A modell Voksán Virág sem volt szégyellős, bájaiból sok mindent láttatni engedett a férfi nézők legnagyobb örömére. Teljesen meztelenül állt a zuhany alá, erotikus táncot adott Benkőnek, a jacuzziban Győzi fejét szédítette, és természetesen Laci betyár sem maradt ki a jóból, végignézhette, amint Virág felpróbálja az összes bikinijét.

A hazai hírességek, ha másban nem is, abban mindenképp egyetértettek, hogy bár szép és jó volt, de elég is volt az a három nap, amit a luxusbörtön falain belül töltöttek. Szerda este végre kigördültek bőröndjeik a Villából, és elfoglalhatták helyüket az első hivatalos lakók: Alekosz, Éva, Olivér és az újonnan bejutott testvérpár, Béci és Gigi.

A ValóVilág 4. ötödik beszavazóshow-jára november 25-én este kerül sor. Ötödikként a Naívák küzdenek meg a nézők kegyeiért, aki a legtöbb szavazatot kapja, csomagolhatja a bőröndjét, és hamarosan kinyílik előtte a Villa ajtaja.

AJÁNLOTT LINKEK:

BÉCI ÉS GIGI KÖLTÖZÖTT A VALÓVILÁG VILLÁBA! (RTL Klub)
Voksán Virág a tusolóban (RTL Klub)
Akik a villában is kiverték a biztosítékot (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik