Szórakozás

Bronzérmes lett Palin lánya a “Szombat esti láz”-ban

Harmadik lett Bristol Palin, a volt republikánus alelnök-jelölt, Sarah Palin húszéves lánya az amerikai Szombat esti láz című műsorban.

Az első helyen a Dirty Dancing című film egykori sztárja, Jennifer Grey végzett táncpartnerével.

Az ABC televízión sugárzott műsor második helyére a színész Kyle Massey került. Bristol Palin teljesítményére az elmúlt három hónapban rendre alacsony pontszámokat adott a háromtagú zsűri, de a nézői szavazatok miatt mindig továbbjutott. Kedden viszont már a voksok sem segítették tovább a bronzérmes helynél.

Sarah Palin egyébként egyszer beült a stúdióba is, hogy lássa lányát szerepelni. Akkor kisebbfajta botrány alakult ki: az egyik eredményhirdetésnél a nézőközönség fütyülni kezdett, de később kiderült, hogy nem a volt alaszkai kormányzónak, hanem a zsűrinek szólt a füttykoncert.

Sarah Palin egyébként pont kedden jelentette meg a tengerentúlon második könyvét, sőt családjával együtt szerepel a Sarah Palin’s Alaska (Sarah Palin Alaszkája) című valóságshow-ban is.

A “Szombat esti láz” amerikai változatában szereplő Bristol Palin teljesítménye az elmúlt hetekben nemcsak a zsűrinek nem nyerte el a tetszését: egy férfi Wisconsin államban például annyira feldühödött a Palin lány szereplésén, hogy a múlt héten pisztolyával belelőtt tévékészülékébe. Bristol egyébként titkon reménykedett abban, hogy megnyeri a versenyt, mert az szerinte “egy hatalmas középsőujj-mutogatás lett volna azoknak, akik utálják őt és az anyját.”


Ajánlott videó

Olvasói sztorik