Szórakozás

Beckhamné lett Eva Longoria támasza

A két híresség régóta barátnő, ezért a focistafeleség most minden erejével azon van, hogy felvidítsa a válófélben lévő színésznőt.

Victoria Beckham elhatározta, hogy minden erejével segíti barátnőjét, Eva Longoriát, aki a napokban jelentette be, hogy elválik férjétől, Tony Parkertől. A világhírű exénekesnő már el is kezdett szervezni egy figyelemelterelő csajbulit a Született feleségek sztárjának, hogy könnyebben átvészelje ezt a nehéz időszakot.

A 36 éves focistafeleség és divattervező megfogadta, hogy visszacsalja a mosolyt barátnője arcára. „Victoria összehívta a legjobb barátnőit egy kis csajbulira. Posh még szexi, saját tervezésű ruháival is meglepte, hogy felvidítsa. Ezenkívül szervez neki egy hatalmas bulit, ahová az összes híres ismerősüket meghívja” – nyilatkozta egy közeli ismerős.

Victoria annyira komolyan veszi ezt a feladatot, hogy meghívta barátnőjét Hálaadásra is. Lehetséges, hogy a sorozatsztár az ünnepet a tervező családjával, David, Brooklyn, Romeo és Cruz Beckhammel tölti. Akiket szintén jól ismer, mivel azóta ápolnak szoros barátságot, hogy a brit sztárpár az Államokba költözött, sőt ő segített nekik letelepedni Hollywoodban.

Eva Longoria november 17-én adta be a válókeresetet, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, férje, a 28 éves profi kosaras két nappal később. Utóbbi azt jelölte meg okként, hogy „a házasság működésképtelenné vált a két fél személyiségének különbségei miatt”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik