Szórakozás

Peller Mariann visszatér a képernyőre

A szőke műsorvezetőtől nemrég búcsúzott el az RTL Klub, de nem kellett sokáig várnia a következő lehetőségre.

Peller Mariann először másfél évvel ezelőtt a Fogd a pénzt, és fuss című vetélkedővel vált ismertté, de nem sokkal később a rossz nézettségi mutatók miatt az RTL Klub megszüntette a műsort. A bájos televíziós ezután a Reggeli csapatához került, de egy év után innen is távoznia kellett, ugyanis visszatért szülési szabadságáról a korábbi műsorvezető, Lilu, és az azóta már elbocsátott Erdélyi Mónikát is új szerepben akarták kipróbálni.

Mariann nem búslakodott sokáig, az egyik kereskedelmi csatorna mikrofonjáért szállt harcba, és a nézők döntése alapján most már jó ideje ő ébreszti a hallgatókat Hudák Anita, Harsányi Levente és Happy Endre mellett.

Ráadásul a televziók képernyőjére is újra visszatér, ugyanis a STORY TV4 keddtől új sztárhíradót indít, melynek ő lesz a műsorvezetője és szerkesztője. A Napi sztori minden hétköznap friss hírekkel és a hazai sztárvilág nagyjaival jelentkezik majd a 20.00 órás műsor előtt.

„A rövid, szórakoztató napi műsor segítségével minden fontosabb „sztori” eljut a nézőinkhez, ezzel csatornánk is bekapcsolódott a napi híráramlatba. Műsorvezetőnk Peller Mariann, aki az RTL Klub képernyőjén már bizonyította rátermettségét. Meggyőződésünk, hogy a rövid sztárhírek szórakoztató kikapcsolódást nyújtanak majd az esti filmek szüneteiben” – nyilatkozta az új műsorról Juni György, a csatorna főszerkesztője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik