Szórakozás

Gregor-ügy: kitálalt az elhagyott férj

Somogyi István töredelmesen vallott az elmúlt hét év hibáiról, és cáfolta a rosszindulatú pletykákat.

Házasságuk 7 éve alatt egyszer sem nyilatkozott magánéletéről Gregor Bernadett férje. Pedig viharokból kijutott bőven. Most először állt kamera elé, azért hogy a Fókuszban tisztázza a legújabb félreértéseket. Kapcsolatukat végérvényesen lezártnak tekinti, és vállalja az ezzel járó fájdalmakat is, azt viszont nem, hogy átverték, vagy megcsalták volna.

Mint arról korábban beszámoltunk, Magyar Attila felesége, Mónika az újságok címlapjairól és a televízióból tudta meg, hogy férje Gregor Bernadettet választotta. Az asszony zokogva nyilatkozott az Aktív pénteki adásában, nem érti, miért ment tönkre a házasságuk, hiszen boldogok voltak. Ugyanakkor elismerte, kapcsolatuk az utóbbi időben megromlott, ebben pedig közre játszott, hogy hiába szerették volna annyira, nem születhetett közös gyermekük. Már az örökbefogadáson is gondolkoztak, de Attila két héttel ezelőtt elköltözött otthonról. Mónika azt állítja, a színész nem akar válni, csak időt kér. Az asszony visszavárja a férfit, nem haragszik Attilára, sőt félti ebben az új helyzetben, és hiszi, hogy ez csak egy botlás volt a férfi részéről, és hamarosan visszatalál hozzá.

Gregor férje ezzel szemben azt mondja, nem érzi úgy, hogy megcsalták volna, ugyanis nem ígértek egymásnak semmit Gregorral, és azt be is tartották. Az elhagyott férfi most azért döntött úgy, hogy interjút ad a Fókusznak, mert úgy látja, a történtekről ma már több hamis hír jelent meg, mint igaz.

Az 59 éves rendező nem haragszik Bernire, felesége őszinte és korrekt volt, még azelőtt leült vele beszélni, hogy bármi is lett volna közte és Magyar Attila közt. Nem gyötri magát a szakítás miatt, és nejét sem várja vissza

Gregor Bernadett ezúttal nyilatkozni nem akart, de telefonon határozottan cáfolta azokat a híreszteléseket, miszerint gyermeket várna Magyar Attilától.

AJÁNLOTT LINKEK:

Megszólalt Gregor Bernadett elhagyott férje (RTL Klub.hu)
GREGOR-ÜGY: A végzet asszonyáról beszél a férj
(RTL Klub.hu)
Zokogva nyilatkozott “nyuszómuszó” Attila megcsalt felesége (Hír24)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik