Szórakozás

Még csak „ízlelgeti” egymást a Megasztár két énekese

Lakatos Yvette és az Adam’s Comedy frontembere, Tóth Ádám szerint nehezen fejlődik a kapcsolatuk.

A két fiatal nem sieti el a dolgokat. A bulvárlapok már régóta cikkeznek kettejük szerelméről, ők azonban még mindig azt állítják, egyelőre csak ismerkednek egymással.

Ádám az Aktínak elmesélte, Yvettel még csak beszélgetnek, „ízlelgetik” egymást. Ő egyébként saját bevallása szerint nem valami gyakorlott az udvarlás terén, még mindig az oviban elsajátított módszereit alkalmazza, vagyis inkább hozzávág egy Túró rudit, vagy belenyomja a hóba a lányt, így mutatva ki érzelmeit. Az énekes elismerte, bár nem sokat tudnak találkozni egymással, és emiatt nehezen fejlődik a kapcsolatuk, ennek ellenére szerinte több van már köztük, mint barátság.

Yvette számára jelenleg a Megasztár első, bár azt a lány is elárulta, hogy nagyon hiányzik neki Ádám, így amikor csak tudják, együtt töltik minden szabad percüket.

A tehetségkutató másik álompárja is titkolja még szerelmét. Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András már az elődöntők előtt egymásba szerettek, kapcsolatukról azonban azóta sem beszélnek. A két fiatal szerelme tulajdonképpen már mindenki előtt nyílt titok, ők egyelőre védik kapcsolatukat a nyilvánosságtól, és helyette inkább a zenére koncentrálnak.

AJÁNLOTT LINK:

Ádám és Yvette „ízlelgetik” egymást (TV2.hu)
Exkluzív: Lakatos Yvette és Tóth Ádám kézen fogva! (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik