Szórakozás

Jim Carrey imád nagypapa lenni

A Maszk sztárja, noha nagyon fiatalon lett nagyszülő, nagyon élvezi ezt a szerepet.

Jim Carrey, az Ace Ventura mókás állatnyomozója csupán 48 évesen lett nagypapa, de azt állítja, hogy nagyon élezi ezt az életre szóló szerepet. Egyáltalán nem számított rá, hogy lánya, Sarah ilyen korán teszi őt nagyszülővé, és nagyon nagy örömét leli unokájában, Jacksonban.

A gumiarcúként is emlegetett színésznek februárban bővült a családja, de már el sem tudná képzelni az életet az apróság nélkül, aki segített neki egy egészen új nézőpontból szemlélni a világot.

„Imádok nagyapának lenni, Jim nagypapinak. Nagyon furcsa dolog ennyi idősen annak lenni, nem olyasmi, amire számítottam ebben a korban. De annyi örömet okoz egy a kicsi ember. Varázslatos. Ez a legnagyszerűbb érzés a világon, és ahogy öregszünk, ezek a dolgok csak egyre mélyülnek. És úgy érzed, hogy meghalnál, ha nem lenne.”

A Szeretlek Philip Morris főszereplője, aki idén szakított kedvesével, Jenny McCarthy-val öt év után, bevallotta, hogy egyre nehezebbnek érzi a kapcsolatokat, és úgy véli, hogy sokkal jobban kellene tisztelnie önmagát ahhoz, hogy ezek működjenek.

„Megszállottan vágytam a szerelemre, de mindig ugyanaz lett a vége. Azért vannak melletted, hogy te jobban szeresd önmagad. És amikor elmennek, rádöbbensz, hogy hoppá, még nem állok készen, van még itt mit csinálni. A kapcsolatok kemény dolgok. Az emberek arra koncentrálnak, hogy magukat mentség. Nagyon motiváltak. Mindenki egy álom beteljesülését várja, és én hiszem, hogy minden ember, aki belép az életedbe, tanít neked valamit. Erről van szó. Az örökre egy érdekes koncepció. Nem tudom mit jelent.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik