Szórakozás

Michael Jackson plasztika-függő volt

Megszólalt az énekes családja.

Michael Jackson édesanyja szerint fia rabja lett a plasztikai sebészetnek. Katherine Jackson erről Oprah Winfrey hétfőn sugárzott műsorában beszélt, amelyben a elhunyt világsztár három gyermeke, a 13 éves Prince, a 12 éves Paris és a 8 éves Blanket is megjelent.

Katherine Jackson elmesélte, hogy az énekes kamaszként csúnyának tartotta magát, ezért később “egy napon úgy döntött, hogy megcsináltatja az orrát”. Ám az ismételt plasztikáktól olyan kicsi lett az orra, hogy egyszer csak úgy nézett ki, “mint egy fogpiszkáló” – emlékezett.

Gyermekei szerint normális apa volt, és “eltekintve attól, ki volt, ő volt a legjobb apa a világon” – jelentette ki Paris. Elmesélte, milyen jól főzött, és szerette volna úgy felnevelni őket, hogy ne nagyon tudják, ki is ő valójában, “de ez nem ment túl fényesen”.

A két idősebb testvér arról is beszámolt, hogy jól megy nekik az iskola. A szívesen megszólaló Paris elárulta, hogy színésznőnek készül. Prince pedig a videojátékokat és a sportot említette kedvenc időtöltésének. Mint mondta: belőle filmrendező és producer lesz, ha felnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik