Szórakozás

Korda György: semmi közöm a pókerklubhoz

Jogilag nincs köze ahhoz a pókerklubhoz, amelyben pénteken razziát tartott a rendőrség, csak nevének használatát engedte át egy barátjának – állítja Korda.

Pénteken volt razzia a Korda Póker Klubban. Korda György a TV2 Tények című hírműsorában vasárnap este azt mondta: egy jó barátjának megengedte, hogy használja a nevét, de egyébként semmi köze a klubhoz. “Ha arra gondol, hogy a felelősség milyen részben az enyém, körülbelül annyi, mintha egy rendbontásért az Albert stadionban Flórit vennék elő. Hülye a hasonlat, de hát ez ennyi” – fogalmazott Korda György.

Korda György szerint a mostani szabályozás teljesen rossz, mert ez alapján egy baráti társaság is felelősségre vonható. Azt mondta, az ő klubjuknak tudomása volt arról, hogy razzia lesz, és az, hogy nem zárták be, szerinte azt jelenti, nem volt mitől félniük. A Tények viszont úgy tudja, hogy nem volt meg minden engedély. A rendőrség hétfőre ígért tájékoztatást az ügyben.

A korábbi hírek szerint péntek éjszaka csaptak le a budapesti rendőrök a III. kerületi pókerteremre, tiltott szerencsejáték szervezésének gyanúja miatt. Több embert is kihallgattak és bizonyítékokat foglaltak le. Az akcióban több tucat rendőr vett részt. A pókerterem Korda György nevét viseli, de nem a művész üzemelteti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik