Szórakozás

Háromszor szakították félbe Lady Gaga budapesti koncertjét

Élőben jelentkezett be a Music Television zenetévé madridi díjkiosztójának gálájába az énekesnő vasárnap este a Papp László Budapest Sportarénából.

Az MTV Europe Music Awards (MTV Európai Zenei Díjak) idei díjkiosztóját a spanyol fővárosban, a madridi Caja Mágicában rendezték meg. A gála műsorvezetője első alkalommal a “Született Feleségek” sztárja, Eva Longoria volt. A díjkiosztón élőben fellép többek között Bon Jovi, Katy Perry, Kesha, a Linkin Park, Rihanna, Shakira, a Kings of Leon és a 30 Seconds To Mars. A trófeákat átadók között pedig ott volt a Guns ‘N’ Rosesből ismert Slash és a “Jackass” sztárja Johnny Knoxville is.

Lady Gaga budapesti koncertjét megszakították a második dal után vasárnap este, és átadták a díjakat az énekesnőnek a színpadon. Lady Gaga a tévéközvetítésen keresztül megköszönte az elismerést rajongóinak, köszönetet mondott Budapestnek is. Gaga összesen három díjat nyert az MTV Europe Music Awardson, a legjobb szám, a legjobb női és a legjobb pop előadónak járó díjat.

A MTV Európai Zenei Díjak gáláját először 1994-ben rendezték meg Berlinben az amerikai MTV Video Music Awards (MTV Video Zenei Díjak) európai alternatívájaként jelent meg. Ezen a gálán nyertesek végleges listája a nézők szavazatai alapján dől el. Az Egyesült Királyság háromszor, Németország pedig négyszer volt eddig házigazdája az évenként megrendezett eseménynek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik