Szórakozás

Egy kávézó ponyvateteje mentette meg az ablakból kieső babát

A kisfiú láthatóan nem sérült meg komolyabban.

Egy kávézó ponyvatetejére, onnan pedig egy járókelő kezébe huppant egy 18 hónapos párizsi kisfiú, aki így sértetlenül megúszta a hétemeletnyi zuhanást. A rendőrség keddi közlése szerint a kisfiú az előző nap hároméves nővérével játszott, amikor véletlenül kiesett az ablakon.

A zuhanó babát egy fiú vette észre; szólt apjának, aki odarohant a ponyva alá, és kinyújtott kézzel igyekezett felvenni a megfelelő pozíciót, hogy elkaphassa a bébit – tudósított a Le Parisien című napilap.

“Bizonyára évekig rögbizett, hogy ilyen reflexei alakultak ki” – kommentálta a történteket egy szemtanú az újságnak.

A rendőrség közlése szerint a kisfiú láthatóan nem sérült meg komolyabban, jelenleg egy közeli kórházban tartják megfigyelés alatt.

A Párizs északkeleti részén található kávézó tulajdonosának elmondása szerint hatalmas szerencse, hogy aznap délután kint hagyta a ponyvatetőt. “Többnyire behúzom, nehogy kigyulladjon a fölülről kidobált cigarettacsikkek miatt” – mondta az i-tele nevű tévécsatornának.

A rendőrségi szóvivő közlése szerint a baleset körülményei tisztázatlanok. “A szülők nem voltak ott, a gyerekek kihallgatása pedig némileg problémás a koruk miatt” – fogalmazott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik