Szórakozás

Aukción licitáltak Demi Moore férjére

Nem kevesebb mint 31 ezer dollárt ért egy orosz hölgynek egyetlen tánc Ashton Kutcher amerikai filmsztárral.

Ennyit fizetett a rövid élvezetért Olga Rogyionova egy moszkvai jótékonysági bálon, amelyet a sztárpár alapítványa javára rendeztek a moszkvai Ritz Carlton hotelban a hétvégén.

Moore és Kutcher alapítványa a gyerekek rabszolgaként való dolgoztatása ellen lép fel, s idén januárban jött létre.

Mivel a sztárok kora hajnalban érkeztek meg különrepülőn, az első napot alvással töltötték, mégpedig egy szobában, noha kettőt foglaltak le. Úgy tűnik, rossz hangulatban ébredtek, mert a művésznő kijelentette: csak akkor jelenik meg a bálon, ha mindenki nagyon elegáns lesz. A rendezők erre még a báltermen kívül várakozó újságírókat is átküldték a szemközti üzletbe estélyi holmit vásárolni. Így a sajtó képviselői Demi Moore nem csekély csodálkozására árcédulával öltötték magukra az új szerzeményeket.

A jótékonysági bálra a belépők 1000-10 000 euróba kerültek, s aukciót is rendeztek. Ezen a legmagasabb kikiáltási árat a sztárok egyikével való táncért szabták.

Ashton Kutcher a fejét fogta, amikor azt hallotta, hogy egy kiadóvállalat tulajdonosának neje, Olga Rogyionova 31 ezer dollárt hajlandó fizetni, hogy vele táncolhasson. Rogyionova egyebek mellett arról ismert, hogy szerepelt egy filmben, s hogy igen “szabadelvű” fotóalbum jelent meg róla.

Vele versenyben licitált Oleg Seljagov bankár, de ő 25 ezer dollárnál feladta. Mégsem maradt azonban nyeremény nélkül, mert amíg Rogyionova Kutcherral táncolt, Demi Moore felkérte a licitben alulmaradt bankárt.

Az aukción szereplő egyéb tárgyak között volt egy háromliteres pezsgő Kutcher és Moore autogramjával, egy porcelánfigura Moore gyűjteményéből, valamint egy szék Mihail Gorbacsov szovjet államfő és Helmut Kohl német kancellár aláírásával.

Az aukciót ünnepi vacsora követte, majd az amerikai vendégek egy éjszakai klubba látogattak, ahol a halloweeni jelmezbálra való belépőért 630 ezertől 1,3 millió forintnyi díjat kellett fizetni.

A pár újra hajnalra keveredett a szállodába, és úgy döntött, még két napot szán arra, hogy megismerkedjen Moszkvával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik