Szórakozás

Készülnek Katy Perry indiai esküvőjére

Minden készen áll Indiában az amerikai énekesnő, Katy Perry, és brit színész kedvese, Russel Brand szombati esküvőjére.

A helyi jelentések szerint a szervezők mindent elkövetnek azért, hogy a ceremóniát nyugalomban, a kíváncsi tekintetek elől elzárva tartsák meg egy radzsasztáni luxusüdülőben. A nyugat-indiai helyszínen, Dzsajpúr környékén szigorú biztonsági intézkedéseket vezettek be. A pár a tervek szerint szombat késő délután kel egybe, hindu szertartás szerint.

A luxusüdülőt, ahol a pár házasságot köt, bambusszal és fűvel borított panelekkel vették körbe. Így akarják távol tartani a bámészkodókat. A kiszivárgott hírek szerint a vőlegény egy feldíszített lovon érkezik majd az oltár elé, őt pedig elefántok és táncosok követik. Sőt, helyi lapok úgy tudják: 21 teve is szerepet kap a ceremóniában.

A 25 éves Katy és 35 éves kedvese még szerdán érkezett Mumbaiba. Innen repültek később Radzsasztánba, az egyik legnépszerűbb tigrisrezervátumba. A lapok úgy tudják, hogy a menyasszonyi ruhán indiai motívumok lesznek, Katy kezein pedig hagyományos hindu henna festés. Körülbelül 100 vendéget várnak az esküvőre, köztük Rihannát és P. Diddy-t is. Az énekesnő és a rapper a hírek szerint fel is lép a ceremónián. A tigrisrezervátum munkatársai ugyanakkor arra figyelmeztették a párt, hogy csak este 10-ig mulatozhatnak és nem gyújthatnak tűzijátékot az állatok nyugalma miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik