Szórakozás

Meneszti pucér ellenőrét a BKV?

A férfi teljesen meztelenül hirdeti magát az interneten, ennek pedig súlyos következményei lehetnek.

Bár a Blikk érdeklődésére a közlekedési vállalat konkrétan nem erősítette meg a menesztés tényét, a lapnak elküldött közleményükben úgy fogalmaznak, hogy már megtették a szükséges munkajogi lépéseket.

„A BKV Zrt. természetesen nem szól bele munkavállalói magánéletébe, és nem is ellenőrzi azt, de V. T. a hirdetéssel kollégáit, a jegyellenőröket, illetve a munkaadóját is negatív színben tüntette fel. A munkavállaló személyiségi jogainak védelmében nem áll módunkban a további kérdésekre válaszolni” – áll a tájékoztatóban.

A férfi pucér önreklámját 10 nappal ezelőtt fedezték fel az interneten, melyből kiderült, hogy az ellenőr idős hölgyekkel, urakkal, állatokkal is vállal szexuális együttléteket zuglói lakásán, és más perverziókban is benne lenne. Ha igény van rá, még az egyenruháját is felveszi az intim együttlétekhez. A képeken egyébként csupán egy BKV-karszalagot viselt, mottóját pedig a következőképpen fogalmazta meg: „Ha szeretnéd, hogy egy igazi BKV-ellenőr kényeztessen, hívj bátran!”.

A fiatalember azt állítja, a képeket saját szórakoztatására készítette, és szerinte egyik rosszakarója töltötte fel az internetre, hogy így ártson neki, éppen ezért feljelentést tett a rendőrségen.

Ajánlott linkek:

Kirúgják a pucér BKV-st (Blikk)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik