Szórakozás

Labancz Lilla 16 évesen már vakrandizott

Az ideális férfiről is mesélt a színésznő a Tabu TV-nek.

“Nekem nagyon fontosak olyan apróságok, hogy egy pasi soha sem legyen igénytelenül szőrös, vagy ha például fehér cipőt vesz fel, az ne legyen piszkos. Annál jobban nem viszolygok semmitől, ha piszkos a cipője egy pasinak, de az is fontos, hogy a keze és a körmei tiszták legyenek!” – mesélte a tabutv.hu riporterének Labancz Lilla.

“Tizenéves koromban voltak ezek a vak randik, és sohasem felejtem el, hogy egyszer én is elkövettem ezt a hibát. Volt régen ez a nagyon magas talpú Buffalo cipő, és még abban is két fejjel alacsonyabb volt nálam a srác… amikor egyre jobban közeledett, akkor láttam, hogy Ő lesz a vak randi partnerem, én pedig gyorsan hazarohantam!” – mondta a színésznő, aki 16 éves kora óta sohasem vakrandizott.

“Már a közösségi portáloké a világ, és ott nyilván sok mindenki megtalál, de én ismeretlenül sohasem találkozom senkivel. Eddig mindig olyan barátom volt, akit ismertek a barátaim, vagy éppen bemutattak, szóval mindig tudtam csekkolni, hogy ki az illető” – tette hozzál Labancz Lilla.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik