Szórakozás

Havas Henrik visszatért a Mokkába

A Tanár urat vendégnek hívták vissza a TV2 reggeli műsorába.

Havas Henrik három évvel ezelőtt távozott a TV2-ből, miután élő adásban kritizálta a csatorna a vezetését. Az akkori vezérigazgató azóta már felállt a székéből, így a Tanár úr kedden újra felbukkanhatott – egyelőre csak vendégként – az ébresztő műsor stúdiójában – írja a Bors.

Liptai Claudia boldog volt, hogy újra a Tanár úrral ülhetett kamera elé, sőt már a színfalak mögött összeölelkeztek.

„Bár Henrik láthatóan zavarban volt, én pedig otthon éreztem magam. De ő ilyen. Nagyon emberi, nagyon természetes. Ezt szeretem benne. Kevesen ismerik igazán, s tudom, nem ez a kép él róla a köztudatban” – beszélt hajdani társáról Claudia.

Az egykori nyerő páros az adás után a folyóson folytatta a sztorizgatást az együtt töltött évekről.

„Emlékszem, egyszer megjegyezte, milyen nagy a fenekem. Én meg rögtön hozzátettem: szeretne maga ahhoz közel kerülni. Vagy legalább a tangámhoz” – mesélte nevetve Liptai.

Havas a lapnak elmondta, nem foglalkoztatja a visszatérés.

„Amikor felébredtem, az volt az első gondolatom: Jézusom! Én három éven át ezt csináltam? Hogy visszatérnék-e? Erre egyelőre nem tudok válaszolni, nem is gondolkodtam rajta. Mondjuk, látták: nagyon vártak, majdhogynem a levegőbe dobáltak. Istenem, én biztos egy ilyen jó ember vagyok” – nyilatkozta a StoryTv műsorvezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik