Szórakozás

Kórházba vitték az ikrekkel várandós Celine Diont

A doktorok szerint azért volt szükség erre a lépésre, nehogy koraszülöttként jöjjenek a világra a babák.
Kapcsolódó cikkek

A floridai West Palm Beach St. Mary klinikája közleményében annyit hozott a nyilvánosságra, hogy az énekesnőt “megfigyelésre, orvosai tanácsára” vitték be.

A 42 éves Celine Dionnak és 68 éves férjének, René Angelilnek már van egy fiúk. A pár most iker fiúkat vár. A terhességet az énekesnő júliusban jelentette be internetes oldalán. A sajtóinformációk szerint a sztár mesterséges megtermékenyítéssel esett teherbe.

A kórház hétfőn cáfolta azokat a híreszteléseket, amelyek szerint Celine Dion különleges kérésekkel állt volna elő vagy, hogy császármetszéssel akarna szülni egy meghatározott októberi napon. Az énekesnő “nincs egyetlen egy meghatározott napra sem előjegyezve”- olvasható a kórház közleményében. Az írás emellett leszögezi, hogy a sztár “nem kért vagy választott ki egyetlen orvos csoportot sem, vagy állt elő olyan elhelyezési kérelemmel, amely ne állna más beteg rendelkezésére is.”

Az ötszörös Grammy-díjas énekesnő a tervek szerint jövő márciusban tér vissza Las Vegasba, hogy három éven át a Colosseumban lépjen fel és adjon koncerteket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik