Szórakozás

Bajor Imre: a poharak szebbek voltak tele whiskyvel

A színész elmondta, a kritikus időszakban az alkohol segítségével feledtette bánatát, de ennek a korszaknak most már vége.

Mint arról korábban beszámoltunk, Bajor Imrének bebukott az étterme, ami teljesen romba döntötte a sztárt. Annak idején szinte mindenét belefektette a Kicsihuszárba, 100 millió forintos hitelről szóló pletykákról is lehetett olvasni az újságokban.

„Ha lett volna százmillióm, most nem lennék bajban. Nem kérdés, hogy ekkora vállalkozáshoz kell hitel. Minden vagyonunkat beáldoztuk, hogy megvalósíthassam az álmom – a feleségem háza, a teljes vagyonunk ráment erre a történetre. Üzlettársam bankkölcsönből fedezte a ráeső részt. Életem legnagyobb baklövése volt, hogy az ő hiteléért én vállaltam kezességet” – panaszkodott a Kiskegyednek Bajor Imre, akinek a törlesztőrészletei a duplájára emelkedtek. Ha néhány héten belül nem sikerül eladnia az éttermét, viszi a bank.

„Az egyik bajra jött a másik: a bokatörés, a kétszázas vérnyomás premier előtt, egy évig szinte semmit sem tudtam dolgozni, erre jött a fojtogató ületi kudarc. Tehetetlenül, ágyhoz kötve a bajon járt egyfolytában az eszem, és egyre csak híztam a tunyulástól. Lelkileg, testileg feladtam, letargiába, depresszióba estem. A kritikus állapotot a piával kompenzáltam. Egy marék színes bogyót eszem, és még alszom rengeteget. A poharak szebbek voltak tele whiskyvel, de ennek vége” – mondta a színész.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik