Szórakozás

20 milliót kap a csalfa bányász, ha elhagyja szeretőjét

Az AshleyMadison.com internetes társkereső oldal mesés összeget ajánlott fel Yonni Barriosnak, ha szerelme helyett a feleségét választja.

A chilei vájárról akkor derült ki, hogy évek óta csalja a nejét, mikor a két asszony összetalálkozott a szerencsétlenség helyszínén, hogy szerelmük után érdeklődjön. Azóta kiderült, felesége soha többé nem akarja látni a férfit, akivel „28 évi házasságuk alatt mindössze két-három boldog napja volt”. Barrios azonban nem sokat bánkódott, szabadulása után a sajtónak még azt is kifecsegte, hogy 3 napos szexmaratonra készül szeretőjével.

A meglepő mégis az, hogy az internetes oldal épp az ellenkezőjével foglalkozik annak, amit most elvár a bányásztól: olyan házastársak regisztrálását várja, akik unatkoznak hitvesük mellett, és szeretőt keresnek.

Barriosra, ha kitart neje mellett, 20 millió forintos összeg vár, a cég olyan vagyonhoz juttatja, amelyről korábban álmodni sem mert. Ha viszont továbbra is a szeretőjét választja, semmit nem kap.

„Felkértük, hogy legyen a cégünk szóvivője, így az ígért összegen kívül rengeteg reklámlehetőséghez juttatjuk, a honoráriumokból dúsgazdagon élhetne akár élete végéig” – mondta a cég vezetője, Noel Biderman.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik