Szórakozás

Szabó Zsófi erotikus videója

Tetszett Szabó Gyulának lánya, Zsófi első klipje, melynek a múlt héten volt a premierje.

Szabó Zsófi Deja Vu című dalhoz készített videoklipjét a napokban mutatták be a nagyközönség előtt. A kisfilmben a Jóban Rosszban sztárja minden eddiginél többet mutat meg magából. Akad olyan részlet, amiben csupán egyik kezével takarja formás kebleit, sőt, egy jelenetben még ki is kellett kockázni a hetyke mellbimbókat, hogy ne látszódjanak. Talán ez lehet az oka, hogy sokan támadják a szőke szépséget.

– A barátaimtól és a közeli ismerőseimtől mind-mind pozitív visszajelzéseket kaptam, és ez a fontos. A családomnak is nagyon tetszett a klip, édesapám végig mosolygott, mikor nézte, és a végén azt mondta: Jó csaj vagyok! Nagyon jól esett, mert az ő és anyukám véleménye számít nekem a legtöbbet – mesélt élményeiről Szabó Gyula lánya, aki debütáló dalával egyre jobban kacsingat az énekesnői pálya felé.

– Persze, sokan vannak olyanok is, akik szidnak. Szerintem ők irigykednek rám, csípi a szemüket, hogy a Jóban Rosszban mellett most már a zenei pályán is ott vagyok. De igazából ez hidegen hagy engem, mert úgy gondolom, hogy valami akkor jó, ha beszélnek róla az emberek. Én pedig csak kihasználom a lehetőségeimet – tette hozzá a TV2 sikersorozatának Betty Tanakisa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik