Szórakozás

Perverz üzenetekkel bombázzák Göncziéket

A Fókusz műsorvezetőjét és feleségét, Tatár Csillát sem kímélik a rajongók.

Tatár Csillát a TV2 Megamánia című műsorában láthatjuk minden hétköznap éjjel a képernyőn. Feltehetően a késő esti időpont, illetve új, megváltozott külseje miatt küldözgetnek a férfiak szexuálisan túlfűtött, ízléstelen üzeneteket a műsorvezetőnek. Mint mondja, nem érzi magát veszélyben a levelek miatt, sokkal inkább zavarba jön, ha arra gondol, mi mindent művelnek magukkal a férfiak a tévé előtt.

„Három különböző férfi írt az egyik közösségi portálon a műsorom után. Az első azt írta, hogy amikor látja a szemeimet – hogy szépen fogalmazzak –, rögtön illetlen gondolatai támadnak, a második meg azt, hogy nagyon jól elszórakozik a kezeivel esténként, miközben engem néz. A harmadik levél is hasonlóan perverz volt” – árulta el Csilla a Borsnak.

Ennek ellenére a csinos műsorvezető azt mondja, három zaklatójával messze elmarad férje, Gönczi Gábor mögött.

„Amit nekem írtak, az semmi ahhoz képest, amit Gábornak címeznek. Több lány is van, aki folyamatosan üzenget neki. A levelekben pedig pontosan kifejtik, hogy mit csinálnának vele az ágyban. És ezeket a nőket az sem zavarja, hogy nős” – tette hozzá Csilla.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik