Szórakozás

Keresztes Ildikónak nincs lelkiismeret-furdalása

Az X-Faktor mentora a kiesettek kezét sem engedi el.

Király L. Norbert, Vastag Tamás és Takács Nikolas került Keresztes Ildikó kezei alá a vasárnapi, mindent eldöntő válogató után. Így ők már biztosan ott lesznek a szombati élőshow-ban.

„Takács Nikolas talán a verseny egyik legnagyobb esélyese, vele hangilag már nagyon keveset kell dolgozni. Nála talán az a feladatom, hogy megnyissam, az éneklés ugyanis tulajdonképpen azt jelenti, hogy az ember levetkőzik a közönség előtt – nyilatkozta a STOPnak Keresztes Ildikó.

A mentor szerint bármelyik versenyzője megnyerheti a tehetségkutatót: „Tomika szintén esélyes a győzelemre: teljesen beleszerettem a hangszínébe! Nagyon jó énekes, viszont sokat kell tanulnia, ugyanakkor olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, amit nem lehet megtanulni. Az tény, hogy ő a leglinkebb, de ez azért van, mert ő a legfiatalabb: az ember 19 évesen még csapkod, azt sem tudja, hogy hol van. Norbi pedig elképesztő figura: őt talán a zabolázatlan régi nagyok közé tudnám sorolni, mint Jim Morrison vagy Mick Jagger, akiket nem feltétlenül azért szerettünk, mert leénekeltek mindenkit a földről” – elemezte a fiúkat az énekesnő.

Keresztes a STOPnak azt is elmondta, nagyon sajnálja a kiesett versenyzőket, de biztos benne, hogy a jövőben ők is szupersztárok lehetnek. Addig is telefonon tartja velük a kapcsolatot, és segíti őket mindenben, amiben csak tudja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik