Szórakozás

Gálvölgyi is kikerült a Heti Hetesből

Sokak döbbenetére nemcsak Bajor helyett próbálnak ki új arcokat, hanem a két nagy közönségkedvenc, Farkasházy Tivadar és Gálvölgyi János székét is új fiúk foglalták el.

Ú tehetségek – Winkler Róbert, Vadon Jani és Varga Livius – is lehetőséget kapnak a bemutatkozásra.

– Csapatjátékos vagyok, és bízom abban, hogy csapatjátékosokra mindig szükség van. Ha nem, akkor se megyek a Dunának, mert most nagy a pH-értéke… – igyekezett megnyugtatni híveit s talán egy kicsit saját magát is Farkasházy Tivadar.
– Ez nem szokatlan helyzet, nincs ebben semmi különös. Itt van nálam a két kisunokám, boldogan játszottam velük egész hétvégén, és volt alkalmam megnézni a Magyarország–San Marino mérkőzést. Winkler Robira egyébként kíváncsi leszek, de Vadon Janiról csak azt tudom, hogy a vízbe lökésben van rutinja – tette hozzá a humorista.

– Imre sajnálatos távolléte mellett most lehetőség van arra, hogy egyszerre próbáljunk ki három fiatal tehetséget. És hogy miért éppen Farkasházyt és Gálvölgyit cseréltük le? Ösztönből történt így, Hajdú Steve-ék talán jobban értenek a fiatalok nyelvén, míg Hernádi Judit adott volt, mint egyetlen hölgy – mondta a Borsnak Ónodi György főszerkesztő, hozzátéve: senkinek nincs oka aggodalomra a szereplők közül.

– Ha a tagok lecserélődnének, az a műsor halálát jelentené. Mi ezt a csapatot bővíteni szeretnénk, hiszen a közönség ragaszkodik a sztárjaihoz – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik