Szórakozás

Táncra perdültek a “légi legények”

Férfiakra cserélte a személyzeti tánckart az a Fülöp-szigeteki légitársaság, amely hatalmas sikert aratott a biztonsági előadást táncolva tartó légi kisasszonyaival.

Fanyalgók is akadtak azonban, akik szerint a produkció megalázó a női nemre. A légitársaság így aztán pénteken legényeket táncoltatott, ugyanúgy hármat, de más zenére.

A női trió Lady Gaga popsztár Just Dance – Egyszerűen csak táncolj! – című slágerére alapozva mutogatta ritmusra mozogva a biztonsági mellényeket, az oxigénmaszkokat, fújta meg vészsípjait, és megpördülve, széttárt karral mutatott a vészkijáratokra.

A legények a Men Without Hats (Férfiak kalap nélkül) nevű újhullámos zenekarnak a produkcióhoz tökéletesen passzoló, Safety Dance (Biztonsági tánc) című számára tartották biztonsági előadásukat.

A női produkciót felvette egy utas videóra és feltöltötte a YouTube internetes videomegosztó honlapra. Péntekig már 7 millióan voltak rá kíváncsiak, ami hatalmas siker.

A zene miatt egyébként nemigen hallani a szóbeli eligazítást, de az utasok még a felszállás előtt átesnek egy “normális” biztonsági okításon, a táncrevüs ráadásváltozat csak később következik, a levegőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik