Szórakozás

Megnősül a Megasztár versenyzője

Csonka Andreas azt reméli, a tehetségkutatónak köszönhetően elég pénze lesz arra, hogy hatalmas lakodalmat rendezzen.

Az énekes már egy évvel ezelőtt megkérte kedvese, Markó Niki kezét, de az anyagiak eddig nem tették lehetővé, hogy hivatalosan is kimondják a boldogító igent. Andreas most abban bízik, hogy a Megasztárnak köszönhetően elég pénzük lesz arra, hogy hetedhét országra szóló lakodalmat csaphassanak.

„Ő az a lány, aki kell nekem. Szép, kedves, aranyos, tisztességes, s nagyon biztos vagyok abban, amit iránta érzek” – mesélte a lapnak András, aki azt is elárulta: nem tervezgette az eljegyzést, spontán ötlet volt. „Éppen Pesten voltam akkor, már egy hete nem láttam, egyre erősebb volt az érzés, hogy hiányzik. Abban is egyre biztosabb lettem, hogy vele szeretném leélni az életem. Az utolsó pénzemen vettem neki egy gyűrűt, s amikor újra találkoztunk, megkérdeztem, hozzám jön-e” – mondta Andreas.

„Én meg azt sem tudtam, sírjak e vagy nevessek. Végül sírtam is és nevettem is, és természetesen igent mondtam” – mesélte Niki, aki ugyan nehezen szokta meg, hogy András körül folyamatosan legyeskednek a lányrajongók, de maximálisan megbízik a párjában.

Ajánlott linkek:

Andreas: Végre feleségül veszem Nikit! (Blikk)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik