Szórakozás

Az első lesifotók Cristiano Ronaldo kisfiáról

Megjelentek az első fotók Cristiano Ronaldo portugál labdarúgó házasságon kívül született kisfiáról.

Portugáliában hírességek esetében még nem látott 15 ezer eurót fizetett egy magazin, hogy leközölhesse a lesifótokat. A TV Mais című magazin címlapján Cristiano Ronaldo Junior nagyanyja, a futballista édesanyja, Dolores karjaiban látható.

A fényképek minden látszat ellenére Ronaldo óhajával szemben kerültek a közönség elé. A Real Madrid világhírű támadója az elmúlt hetekben többször is arra kérte a nyilvánosságot, hogy tartsák tiszteletben a kisfiú magánszféráját. Éppen ezért a TV Mais csütörtökön megjelent száma óriási feltűnést keltett az Ibériai-félsziget kisebbik országában.

“Végre megismerheti a világ Ronaldo fiát” – írta a Record című sportlap. “Portugália az első, amely megismerheti Cristiano Ronaldo fiát” – hangoztatta a Diario de Noticias.

A felvételek tanúsága szerint a kisgyerek pufók, és inkább kreolbőrű. A képeket néhány nappal ezelőtt Ronaldo szűkebb otthonában, Madeira szigetén készítette egy lesifotós, aki először egy brit tömeglapnak ajánlotta fel őket. Mivel azonban a híres apa nem látható a képeken, az újság csak 1700 eurót akart fizetni – számolt be a Diario de Noticias. Néhány portugál lap jogi és etikai megfontolásokból lemondott a fotók megvásárlásáról.

Cristiano Ronaldo kisfia a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság idején, június 17-én jött a világra. A gyerek anyja – akinek neve nem ismert – lemondott szülői jogairól a futballista javára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik