Szórakozás

Sebestyén Balázs kibékül édesapjával?

A műsorvezető kisgyermekkora óta alig beszélt édesapjával azután, hogy elváltak szülei.

Korábban, amikor a taxisként dolgozó édesapa a médiához fordult segítségért – hogy visszaszerezze fia bizalmát – próbálkozása kudarcba fulladt, hiszen Balázs sokáig nem beszélt az eltitkolt családi problémáról, de most beindult valami. A műsorvezető egy vasárnapi interjúban elmondja: feladatként tekint az édesapjával való kapcsolatának megoldására.

“Ez egy feladat!” – jelentette ki határozottan a műsorvezető, aki arra a kérdésre, hogy vajon miért nem szólalt meg akkor, amikor édesapja a nyilvánosság erejével próbált újra közel kerülni fiához, a következőket mondta: “Nem mentem bele ebben a “diákcsínybe”, mert az újabb nyilatkozatokat szült volna. Ez tipikusan olyan helyzet, ami egy megoldásra váró feladat, akár egy életfeladat: a gyerek és a szülő próbálja meg közös dolgait rendezni. Oldjuk meg, én is ezen vagyok, csak nem biztos, hogy nekünk ezt a bulvárban kell megoldani. Ez egy olyan személyes dolog, hogy ha ő nyilatkozik, én nem fogok” – mesélte Sebestyén Balázs az Esti Sztori felvételén, ahol arról is lerántotta a leplet, most hogyan áll kettejük kapcsolata.

“Még nem oldottuk meg, és ez nem titok! Ez egy hosszabb folyamat, ez érést követel, ennek le kell ülepednie, és döntést kell hozni. Ez nem egy egyszerű sztori” – sóhajtott Balázs. “Sok minden van mind a két oldalon. Nagy beszélgetés lesz, és azt gondolom, hogy utána tudjuk folytatni ott, ahol valamikor abbahagytuk. Akár úgy is, hogy áthidalunk húsz évet, csak ez nem csettintésre megy. Ez egy folyamat, amire azt mondod: na, most jött el az a pont, hogy én ezt meg akarom oldani, és akkor meg kell oldani” – írja a Napi Ász.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik