Szórakozás

Gwyneth Paltrow dalra fakad az új sikersorozatban

Az Oscar-díjas színésznő is szerepel majd a "Glee - Sztárok leszünk"-ben.

A világszerte népszerű, amerikai széria szülőatyja Ryan Murphy elmondta: kifejezetten a “Szerelmes Shakespeare” és a “Vasember”-filmek sztárjának írt egy szerepet a zenés-táncos sorozatban. Szerinte ugyanis “Gwyneth egy nagyszerű énekes, és igaz, hogy nem erről az oldaláról ismert, de szeretné bemutatni mindenkinek, mennyire jó a színésznő ebben is.”

Paltrow a tervek szerint a sorozat kedden indult, második évadjában szerepel majd két rész erejéig, egy helyettesítő tanárt játszik majd.

Nem az Oscar-díjas színésznő az első igazán nagy sztár, aki vendégszerepet kapott a “Glee-Sztárok leszünk!”-ben. Többek közt Javier Bardem, Susan Boyle és Britney Spears is játszik majd a sorozatban hosszabb-rövidebb ideig.

Gwyneth Paltrow egyébként már énekelt több filmben is: a 2000-ben készült “Tuti duók”-ban és a 2006-os “Infamous”-ban. Sőt négy évvel ezelőtt a rapper Jay-Z-vel adott elő egy dalt a londoni Royal Albert Hall-ban. Sőt jövőre egy country-énekest játszik majd a Country Song című alkotásban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik