Szórakozás

Multimilliomos lett Szenes Andrea

Információk szerint kilenc számjegyű jogdíj jár a családnak.
Kapcsolódó cikkek

A művész egy héttel a halála után is a legtöbbet játszott szerző maradt. Az Artisjus szerzői jogvédő iroda 2009-es kimutatása szerint az ő szerzeményei hangzottak fel legtöbbször – írja a Bors.

„Az első helyéről csak viszonyításképpen annyit mondanék, hogy aki a második helyen van, annak a szerzeményeit fele olyan gyakran sugározták, mint édesapám műveit. Fantasztikus génjei voltak, hiszen a nagyapám nevéhez is rengeteg szerzemény fűződik. Tehetséges volt, és az a legszomorúbb, hogy még nem kellett volna befejeznie, lett volna feladata” – mondta a lapnak Szenes Iván lánya, Andrea. Majd hozzátette: „Apu nem a pénzért tette, amit tett. Nagyon sokat beszélgetett az utca emberével, mert szüksége volt az impulzusokra. A dalai mind érzelmekről szóltak. Azt mondogatta, hogy nem akar ő más lenni, csak egy a tízmillió magyar ember közül. És tényleg az volt.”

Andrea elismerte, a rengeteg színházi fellépés és dal valóban sok jogdíjat hoz, de számokat inkább nem mondana, és egyelőre azt sem tudja, hogy mihez kezd majd a pénzzel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik