Szórakozás

Angelina Jolie Kispesten vásárolgatott

A világsztár egy bevásárlóközpontban járt gyermekeivel szombat délelőtt.

Jolie etióp származású adoptált kislányával, Zaharával és Brad Pittel közös gyermekükkel, Shiloh-val egy játékboltban nézelődött.

„Rendkívül kedves és közvetlen volt a színésznő, egyáltalán nem takargatta magát, még a szemüvegét is levette, miután összeszedte a gyerekeknek a játékokat, és a pénztárhoz jött fizetni. Elég sok vevő volt aznap az üzletben, így először fel sem tűnt, hogy egy hollywoodi sztár nézelődik a polcok közt. Aztán persze rájöttünk, mindenki izgatott lett, hiszen egyáltalán nem számítottunk rá, sokkhatásként ért bennünket, mikor rájöttünk, valóban ő az” – mesélte a játékbolt tulajdonosa a Borsnak.

A lap információi szerint Jolie és a gyerekek rengeteg játékot vásároltak, köztük fakardot, kisautót és egy játék telefont.

„Nagybevásárlást tartottak, ám mindenféle sztárallűr nélkül válogatták össze a tucatnyi autót és plüssmacit” – emlékezett vissza az egyik alkalmazott.

A világsztár egyébként teljes titokban, a hátsó bejáraton, lifttel közelítették meg a boltot, és két hatalmas testőr vigyázott rájuk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik