Szórakozás

Papp Gergő régen vad bulikba járt

Punkkoncertekre és punkbulikba járt a TV2 műsorvezetője, aki gyakran az üveg fenekére is nézett.

Az Aktív műsorvezetője a Tabu Tv-nek árulta el, hogy régen a vad bulikat részesítette előnyben, rendszeresen járt punkkoncertekre is, ám ma már családos ember lévén, inkább pókerezéssel kapcsolódik ki egy nehezebb nap után.

“Nagyon szeretek pókerezni, viszont a casino nem a műfajom. A piano bár már lassan passzolna a koromhoz, de a legjobban a retro diszkót szeretem, imádtam a dolly rollt, a hangulatát, hiszen szeretem a retro hangulatot. Régen, tizennyolc éves koromban viszont mindig ment az iszogatás, aztán pedig általában valamilyen punkzenekar buliján kötöttünk ki, meg a Moszkva téren…” – mesélte a Tabu Tv-n Papp Gergely.

Az Aktív műsorvezetője mostanában azonban inkább kisfiával tölti szabadidejét, aki még arra is ráveszi a papát, hogy a szőnyegen kuglizzon.

“A kisfiammal kuglizni szoktunk a nagyszobában mostanában. A feleségemmel pedig mindig is minden rendben volt, hét és fél éve vagyunk együtt, és minden a legnagyobb rendben van. A titka annyi, hogy szeretni kell a másik felet, tisztelni őt magát, a munkáját és a közös gyereket, ami nem nehéz ez esetben, mert fantasztikusan édes, nagyon különleges egyénisége van, és nagyon nehéz vele”- árulta el Papp Gergely.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik