Szórakozás

John Travoltának felelnie kell fia haláláért

A mentős szerint Travolta órákig hagyta feküdni a fürdőszobában halott fiát.

John Travolta (56), másfél éve, a Bahamákon veszítette el imádott fiát, aki egy roham következtében beverte a fejét a fürdőszobában, és a kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajta.

Travolta állítólag több részletet is eltitkolt Jett (†16) halálával kapcsolatban. Tarino Lightbourne mentős azt mondja, a fiú már legalább három órája halott volt, mire segítséget hívtak hozzá, és a színész azért nem akarta, hogy kórházba vigyék Jettet, mert akkor kiderült volna, hogy órákig hagyták holtan heverni a fürdőszobában.

– Amikor megérkeztünk a mentővel, a fürdőszobába vezettek – nyilatkozta a brit Daily Mail újságírójának Lightbourne. – Egy fiút láttam meztelenül a földön feküdni, és két ember, egy férfi és egy nő szívmasszázst alkalmazott nála. Később tudtam meg, hogy az üdülőtelepen lakó orvos házaspár az. Amikor átvettem a beteget, láttam, hogy nagy a baj. A pupillái tágak és fénymerevek voltak, a fülében, az orrlyuka körül és a szája sarkában alvadt vért láttam, és érezhetően beállt a rigor mortis, a hullamerevség, amely a halál beállta után legkevesebb három órával jelentkezik. Kérdeztem is a házaspárt, miért élesztgetik, hisz ez a fiú egyértelműen órák óta halott. Travolta ezek után aláírta a papírt, hogy nem kéri az ellátást, sem a kórházba szállítást, hanem arra kérte a mentősöket, hogy vigyék el Jettet a közeli reptérre, és rakják fel a magánrepülőjére.

Travolta összeköttetései révén leállíttatta a fia halála ügyében elrendelt vizsgálatot, pedig a mentős szerint sok érdekes dolog fog kiderülni még a tragikus éjszakáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik