Szórakozás

Fekete Pákóba áramot vezettek

A TV2 "Ezek megőrültek" című új produkciójában huszonnégy celeb aláztatja meg magát. A műsorban sárba esnek, tojással dobálják őket és gyengeáramot vezetnek beléjük.

– Az egész műsornak nincs más célja, mint a szórakoztatás – kezdte a műsorvezető, Majka. – Huszonnégy híresség hármas csoportokban küzd egymás ellen mindenféle vicces feladatokban. Jó érzés látni, amint tojással dobálják egymást, vagy csak simán beleesnek egy sárral teli medencébe. Nagyon sokat nevettünk már a forgatások ideje alatt is, biztos vagyok benne, hogy a nézőknek is rengeteg vidám pillanatot okozunk majd október végétől – magyarázta a műsor filozófiáját Majka, aki Rákóczi Feri mellett a show műsorvezetője.

Fekete Pákó nem tagadta, számára a pénz volt az első, amiért elvállalta a műsort.

– Jó buli volt, sokat nevettem a vicces feladatokon, megőrültünk mindannyian. Rengeteg élményt szereztem: sok sérülésem lett az esésektől, a szám is telement sárral néha, és még áramot is vezettek belém. Nemcsak a röhögés miatt érte meg, hanem jól meg is fizettek. A fellépések mellett muszáj elvállalnom az ilyen munkákat is, mert nemcsak magamat, hanem a családomat is el kell tartanom – árulta el Pákó a Borsnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik